ELS NOSTRES SERVEISBugaderia Industrial D.H.V ofereix un servei integral de neteja de la roba de la seva empresa. Des de l'inici de la recollida al seu centre de treball, fins a l'entrega.


Durant aquest espai de temps la seva roba arribarà a les nostres instal·lacions on procedirem a classificar la roba en roba blanca o de color, el seu rentat, eixugat i planxat. També realitzem una inspecció de la roba per tal de comprovar si hi ha cap desperfecte o descosit i procediríem a arreglar-lo.


Un cop acabada aquesta fase, classifiquem els uniformes i els aparellem segons el nom o el seu número d'operari, segons el que acordem amb vostès.

La forma d'entrega de la roba la podem fer, embossada o bé penjada d'un penjador.

PROCÉS DE RENTADA:


El procés de rentada de la roba varia en funció de la composició i de l'estat de brutícia d'aquesta, cada rentadora es pot programar de manera que cada client pot tenir un programa de rentada individual, si bé treballem amb uns cicles de rentada més o menys estandarditzats segons les indicacions i suggeriments de l'empresa subministradora dels nostres productes de neteja.


El procés de desinfecció de la roba es fa amb lleixiu per a la roba blanca i amb oxigen per a roba de color.


Normalment treballem amb productes de la casa EcoLab.

Els hi adjuntem l'enllaç, per tal que puguin veure quins són els productes que podem arribar a utilitzar. EcoLab


PROCÉS D'AIXUGAT I PLANXAT:


El procés d'eixugat es realitza amb assecadores de calor, el que garanteix un eixugat delicat de la roba...


El procés de planxat és, un planxat industrial per què fem servir un túnel on la roba rep vapor pressuritzat i aire calent, per a obtenir un resultat òptim i de bona qualitat sense sotmetre la roba a un procés agressiu.


PROCÉS DE RECOLLIDA I ENTREGA:


Els processos de recollida i entrega de la roba s'intenten adequar a les necessitats de cada client, amb qui es pacten els dies d'entrega i recollida, en funció de les necessitats del client i de les nostres disponibilitats.

Fixant uns dies de recollida i entrega de la roba.


Entre els nostres clients, n'hi ha què la recollida i entrega es fa diàriament, dos, tres i fins i tot un cop setmanalment.


Això depen sobretot dels productes que cada client manipula i que embruta la roba.


La recollida i entrega de la roba, s'efectuarà allà on el client normalment disposa, ja bé siguin els vestuaris dels treballadors, o en zones d'emmagatzematge i/o distribució de l'empresa. Depenent del sistema que s'esculli a l'hora de l'entrega s'haurien d'habilitar zones per a poder deixar els uniformes.
IDENTIFICACIÓ I MARCATGE DE LA ROBA:


La identificació i marcatge de la roba es pot dur a terme o bé pel client o per la nostra empresa.

Nosaltres oferim un servei d'identificació, en el que brodem el codi que el client vulgui, al coll de la camisa, jaqueta o pantaló de l'usuari, per tal de poder emparellar-los i que arribin correctament a cada treballador.Algunes empreses opten per a marcar-se ells els uniformes utilitzant retoladors permanents, amb l'inconvenient que aquest sistema ha de ser repassat amb una certa freqüència a causa del fet que el codi es va esborrant a mesura que la roba es va rentant.


Existiria la possibilitat d'incorporar etiquetes RFID per tal d'identificar i seguir la traçabilitat de cada peça de roba dels treballadors, aquest sistema, però, encara no el tenim implantat a la nostra empresa, tot i que mantenim el contacte amb una empresa que ens proporcionaria aquesta tecnologia de manera ràpida si el client ens ho demanés.

Contacta amb nosaltres


93 337 26 31 / 667 681 789

Per sol·licitar un pressupost o respondre qualsevol dubte, contacta amb nosaltres

On ens trobem


Adreça Avinguda Carrilet 187, nau 3-4 B

08907 L'Hospitalet de Llobregat, BCN

Mapa

Productes que utilitzem


Normalment treballem amb productes de la casa EcoLab.

http://www.es.ecolab.eu/all-applications/commercial-textile-washing/navigationPoint/215.html

2013 Bugaderia Industrial DHV, tots els drets reservats